Gelaatsverzorging

Mineral Escapade         45 min € 52,50

Is een basis verzorging met de nadruk op een goede hydratatie van de huid.

Geschikt voor iedereen

Kan ook voor aangepast worden voor jongeren met acne 

Mineral Osmoter Recharge        60 min  €67,50

 

 

Is een verzorgende, hydraterende verzorging met alle Osmoter Superserums mee in verwerkt om een

hydra boost te geven aan de huid en een instant opgepepte huid te geven.

Geschikt voor iedereen 

Mineral Brightening en Renewel Treatment      60 min   €77,50

Zoals de naam het al zegt is dit een ophelderende verzorging die ook werkt op de eerste tekenen van veroudering. 

Geschikt voor mensen met pigmentatie in het gelaat om deze pigmentatie te gaan verhelderen, alsook voor de personen die de eerste fijne lijntjes in het gelaat willen aanpakken er wordt gewerkt met de producten uit de Time to Smooth lijn.

!!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Time to Smooth lijn gaat gebruiken, ze gaan zelfs de pigmentvlekken die reeds onder de huid klaarzitten langer weghouden en de bestaande aanzienlijk verlichten.

Mineral Brightening    70 min  € 82,50

 

Is een intensievere verzorging dan de Mineral Brightening en Renwel Treatment, deze gaat meteen resultaat geven doordat ook ons "Age control & even tone brightening sheet mask" wordt gebuikt uit de Time to Smooth lijn. 

Geschikt voor mensen met pigmentatie die meteen resultaat willen voor een bepaalde gelegenheid. 

!!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Time to Smooth lijn gaat gebruiken, ze gaan zelf de pigmentvlekken die reeds onder de huid klaarzitten langer weghouden en de bestaande aanzienlijk verlichten. Het Sheet mask kan u gerust 1 keer per week toepassen voor blijvende resultaten. 

Absolute Mineral Renewal      60 min    € 77,50

Een verzorging die de bestaande rimpels fijner en minder diep gaan maken. Wordt met de Time to Revitalize producten gebruikt ook de Extreme lijn genaamd doordat het de weldaden van het hoogste punt op aarde, het Himalaya gebergte, en het diepste punt op de aarde, de Dode Zee combineert.

Tijdens deze behandeling wordt ook gebruikt gemaakt van het Red Algea Hydrogel mask ;      (niet in verkoop enkel in cabine)

  • strijkt rimpels en fijne lijntjes glad
  • versterkt de stevigheid van de huid
  • egaliseert de teint
  • geeft de huid een zachtere en jongere gloed
  • versterkt de huidbarriere 

!!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Time to Revitalize lijn gaat gebruiken.

Uplift Skin Treatment        60 min  €87,50

 

 

Is een echte anti aging verzorging die gaat werken op het verstevigen en liften van onze contouren. Hier wordt gebruikt gemaakt van de Beauty Before Age producten alsook het Uplift sheet mask wordt toegepast tijdens deze verzorging voor een optimaal resultaat.

!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Beauty Before Age lijn gaat gebruiken

Mineral Detox        60 min   €62,50

Is een verzorging met de Mineral Radiance lijn, deze gaat echt een boost geven van positieve energie op de huid. Je krijgt een stralende en gezonde huid, het verhoogt de celenergie. De huid is opnieuw stralend, herladen en is beschermd.

Geschikt voor iedere huid, heb je last van een vermoeiende periode met te weinig slaap, een periode van teveel en ongezonde voeding? Verblijf je in een fel vervuilde stedelijke omgeving of wordt je huid blootgesteld aan externe agressors? 

!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Mineral Radiance lijn gaat gebruiken dit best als een afwisseling te gebruiken van je vertrouwde lijn. 

Jade Detox Treatment        70 min   € 77,50

Dezelfde behandeling als de Mineral Detox maar met als extra een massage met Jade rollers. 

Jadestenen worden al eeuwenlang in het Oosten gebruikt om de huid steviger te maken. De steen dient om de lymfen te draineren en zorgt dat de huid jong blijft. Door de behandeling met de Jadestenen worden de afvalstoffen afgevoerd en krijgt de huid opnieuw zuurstof.  De stenen zorgen ook voor een betere doorbloeding waardoor de huid een "glow" krijgt. Het helpt negatieve emoties en irritaties los te laten en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. 

AHAVA = Liefde! Dus hoe kan het ook anders dan dat we deze Jadestenen integreren in onze verzorging.

Eye-mazing Roze Quarts treatment    10 min  €20

Zijn je ogen vermoeid? Heb je last van kringen, wallen of fijne lijntjes?   AHAVA heeft een oogcreme voor elke blik!

Dit is een ontzwellende en drainerende oogverzorging met rozenkwarts massagestaven.

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde, het heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma's en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.  

AHAVA = Liefde! Dus hoe kan het ook anders dan dat we de rozenkwarts steen integreren in onze oogverzorging.

Kan bij elke gewone verzorging gecombineerd worden of eens een kort relax momentje samen met een pedicure of manicure.

Apple Of Sodom Treatment      60 min  €87,50

De Apple Of Sodom lijn of ook onze" Botox zonder naalden" lijn. Het sap van de vrucht heeft de werking om onze spieren te gaan "lam" leggen en dat is wat Botox ook gaat doen alleen kan Botox schadelijk zijn en is dit een uiterst natuurlijk product met een zeer aangename geur. Het Red Algea Hydrogel mask wordt ook in deze verzorging gebruikt. 

Het geeft meteen super mooie resultaten, de rimpels zijn meteen fijner en minder diep echt opmerkelijk.

!!Uiteraard is het effect blijvend als u ook voor thuisgebruik de producten uit de Apple Of Sodom lijn gaat gebruiken.

Men Mineral Energy   60 min    €67,50

Een complete hydraterende verzorging speciaal voor de mannen. Doordat de mannen huid anders is van structuur zijn hier ook aan gepaste producten voor van onze Time To Energize lijn. 

Heeft tevens een subtiele stoere geur. 

!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Time To Energize lijn gaat gebruiken

Men Mineral Age Performance   60 min   €77,50

 

Dit is een anti aging verzorging voor de mannen met de aangepaste producten uit de Time To Energize lijn. Hier wordt ook ons Red Algea Hydrogel mask gebruikt voor nog meer resultaat.

Heeft tevens een subtiele stoere geur. 

!!Uiteraard gaat het effect beter zijn dat u ook voor thuisgebruik de producten uit de Time To Energize lijn gaat gebruiken.