Gelnagels

Eerste set gelnagels met verlenging door tips of sjabloon € 65

De nagels krijgen eerst een mini manicure en worden dan verlengd en nadien worden er 1 of meerdere kleuren gekozen voor op de nagels.

Eerste set nagels op u eigen nagels zonder verlenging € 48

Eerst een mini manicure en dan worden er op u natuurlijke nagels een versteviging adhv gel gezet in kleur naar keuze.

Bijwerken van de gelnagels € 50

Bij een vervolgafspraak wordt de gel zoveel mogelijk verwijderd op een manier om u eigen nagel zo veel mogelijk te ontzien zodat onze basis steeds in orde blijft om vervolgens terug onze verstevigende laag met gel te plaatsen.

Bijwerken van de gelnagels met Nail art € 52

Bij een vervolgafspraak wordt de gel zoveel mogelijk verwijderd op een manier om u eigen nagel zo veel mogelijk te ontzien zodat onze basis steeds in orde blijft om vervolgens terug onze verstevigende laag met gel te plaatsen. Hier worden dan 2 nagels extra versierd met steentjes of stickers of welke dan ook.

Sopolish 1 kleur op natuurlijke nagel € 35

Dit is een gellak die wordt aangebracht zo dun als nagellak en gaat normaal een  2a 3 weken mee, dit hangt vaak ook van de eigen nagels af hoe droog deze zijn. Hoe droger de eigen nagels hoe beter de hechting. Kan uiteraard ook in meerder kleuren per set.

Sopolish French op eigen nagels € 35

Dit is een gellak die wordt aangebracht zo dun als nagellak en gaat normaal een  2a 3 weken mee, dit hangt vaak ook van de eigen nagels af hoe droog deze zijn. Hoe droger de eigen nagels hoe beter de hechting. Bij deze wordt er een naturel kleur aangebracht met een wit randje, kan ook met 1 glitter of kleur nagel

Hieronder enkele voorbeelden van mijn werk