Permanente ontharing / make up

Laserontharing  - Permanente ontharing 

Bent u op zoek naar een gerichte, permanente oplossing tegen ongewenste haargroei? E-MED laser ontharing biedt u een veilige en efficiënte uitkomt!

Er zijn verschillende methodes om ongewenste lichaamshaar te verwijderen, helaas zijn de meeste methodes ook zeer pijnlijk. Vrouwen en mannen, dagelijks moeten we de strijd aan met haargroei, en na epileren, waxen of scheren zullen deze snel weer terugkeren. Met permanente laserontharing kom je voor lange tijd van ongewenst lichaamshaar af, en zonder pijn. Bij E-MED laserontharing werken we op basis van de nieuwste behandelmethodes die veilig, pijnloos en zeer effectief zijn. Definitieve laserontharing is mogelijk op vrijwel alle lichaamsdelen en geschikt voor bijna alle mensen. 

Meer weten over deze innovatieve werkwijze bij E-MED laserontharing? Maak dan meteen een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en een GRATIS TEST!

- Gratis test- en infosessie, waarbij u eerst antwoord krijgt op al u vragen en waarbij de test zal aantonen welke resultaten u mag verwachten

- Indien gewenst, onmiddellijk starten met uw behandelkuur , waarbij u geniet van €30 korting op de eerste behandeling.

 

Eerstvolgende data dat de specialiste van E-MED komt is

Woensdag 16/03/2022, Woensdag 27/04/2022

 

 

 

Permanente Make -up

 

Iedereen ziet er graag op elk moment van de dag stralend uit. Tegenwoordig mag dat niet te veel van onze tijd innemen, want die hebben we meestal niet. Met Permanente Make-up blijft alles altijd perfect op z’n plaats én bent u zo klaar, waar u ook naartoe gaat. Geen tijd te verspillen met bijtekenen van wenkbrauwen, het aanbrengen van een eyeliner of lipcontour. U krijgt steeds die perfecte, verzorgde uitstraling waarnaar u zo verlangt!
Permanente make up wordt ook wel micropigmentatie, cosmetische/esthetische tatoeage of dermografie genoemd. Het is een verfijnde tatoeagetechniek waarbij er veilige, huidvriendelijke hoge-kwaliteitspigmenten op basis van mineralen onder de epidermis (= de bovenste huidlaag) aangebracht worden. Het doel van permanente make up is ‘het esthetische aspect verbeteren’, waarbij het welzijn van de klant centraal staat.
Professioneel uitgevoerde permanente make-up resulteert in een natuurlijke en langdurige verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen zonder iets aan de anatomie van de persoon te veranderen. De nadruk wordt gelegd op uw gelaatstrekken zodat uw gelaatsuitdrukking subtiel wordt geoptimaliseerd. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd.
Kwaliteit gaat boven alles, waarbij ervaring en inzicht van het grootste belang zijn. Voor je gelaat kies je toch alleen het beste!