He-Shi exceptional Tan

He-Shi is een zelfbruiner die een huidverbeterend alternatief biedt om een mooie, gezonde en bruine teint te verkrijgen waar we allemaal van dromen, zonder de risico's van schadelijke UV-stralen. Al de He-Shi producten bevatten 100% natuurlijke DHA en bevatten de unieke, professionele , multifunctionele formule die zorgt voor fantastische resultaten. Bovendien geven de producten onmiddellijk kleur met. een subtiele geur en dit zonder vlekken en zijn ze zowel alcohol-als parabeenvrij!!

He-Shi werkt snel en gemakkelijk dankzij het duidelijke 3 step-process:

Voorbereiding: hoe beter je de huid voorbereidt op de zelfbruiner, hoe langer het effect van de zelfbruiner zal blijven. 
Scrub je huid met behulp van de Exfoliating Gloves van He-Shi.

------------------------------------------------------------------------

                 Kies je favoriete He-Shi zelfbruiner: al onze zelfbruiners hebben een instant, natuurlijk effect. Dankzij de Tanning Mitt is het aanbrengen van je zelfbruiner nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het zorgt voor de 'See where you go'-formule. 

---------------------------------------------------------------------------

                               Onderhoud & Finishing touch: Voor de ideale afwerking en voor het onderhoud van je perfecte kleurtje hebben we de Day to Day Gradual Tan en de Fusion Multi-Bronze.